Print Page | Close Window

Barcelona Transfer News: Spelare vill Bayern stjä

Printed From: Producertech
Category: Music Production General
Forum Name: General Producer and DJ Chat
Forum Discription: Where everyone can discuss anything music related
URL: http://forum.producertech.com/forum_posts.asp?TID=8530
Printed Date: 20 May 2019 at 11:56pm


Topic: Barcelona Transfer News: Spelare vill Bayern stjä
Posted By: coupedumonde1
Subject: Barcelona Transfer News: Spelare vill Bayern stjä
Date Posted: 02 Jun 2018 at 4:51am

Enligt de senaste rapporterna från Sport, är många http://www.billigtfotbol.com/2018-vm-tr%C3%B6ja-brasilien-c-346_699" rel="nofollow - Brasilien tröja Barcelona-spelare angelägna om att få Bayern München mittfältare Thiago att gå med i sin grupp nästa säsong. Bundesliga-mästarna är villiga att låta spanjoren lämna denna sommar, men vill ha minst 80 miljoner euro i utbyte mot sina tjänster.
De katalanska jättarna vill dock ta ner beloppet till 50 miljoner euro http://www.billigtfotbol.com/vm-2018-argentina-messi-10-matchtr%C3%B6ja-hemmatr%C3%B6ja-billiga-fotbollstr%C3%B6jor-fotbollskl%C3%A4der-20172018-p-16427" rel="nofollow">Argentina tröja , eftersom de kommer att vilja spendera tunga på ytterligare rekryteringar i det pågående överföringsfönstret. Barcelona redo att komma överens om Liverpools bud på Ousmane Dembele
Fransk framåt, Ousmane Dembele, som är konsekvent kopplad till en överhängande flytt från Barcelona i sommar, har varit ett framträdande mål för Jurgen Klopp den här säsongen.
Enligt en rapport från spanska medierna, Don Balon (h / t Express), har La Liga Champions accepterat Liverpools bud för 21-åringen och villiga att låta honom gå till PL-jättarna.
Med rapporter som omger Mohamed Salahs eventuella utträde från http://www.billigtfotbol.com/2018-vm-barn-tyskland-c-687_692" rel="nofollow - VM 2018 Tyskland Barn tröja Liverpool som samlar eld varje dag, behöver Reds Dembele-avtalet att gå igenom för att utmana för ligatitel nästa säsong.
Det kan vara utmanande för dem att säkra sitt drag på ett rakt sätt, eftersom Arsenal också har visat intresse för att få ungen ombord. Barcelona å andra sidan ser ut att ersätta franskmannen med antingen Antoine Griezmann eller Cristian Eriksen under den kommande säsongen. Barcelona intresserad av Ajax duo
Ronald de Boer avslöjade i sin senaste prata om Fox Sports (h / t http://www.billigtfotbol.com/2018-vm-tr%C3%B6ja-sverige-c-346_685" rel="nofollow - VM 2018 Sverige tröja Barcablaugranes) att Calatan-jättarna vill underteckna Ajax duoen om Frenkie De Jong och De Ligt i det pågående överföringsfönstret.
"Jag pratade med scouterna i Barcelona några dagar tillbaka. De vill http://www.billigtfotbol.com/2018-vm-tr%C3%B6ja-ryssland-c-346_352" rel="nofollow - Ryssland tröja underteckna De Long och De Ligt i sommar och skicka dem tillbaka till Ajax för ytterligare en säsong," sa han.
Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: http://tool.chinaz.com/Tools/Webdebugger.aspx" rel="nofollow - "http://www.billigtfotbol.com/Print Page | Close Window