Producertech Homepage
Forum Home Forum Home > Music Production General > General Producer and DJ Chat
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Sync issues making music video

 Post Reply Post Reply
Author
Message
spadekevin View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy
Avatar

Joined: 13 Jun 2018
Location: newyork
Status: Offline
Points: 30
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote spadekevin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sync issues making music video
    Posted: 21 Jun 2018 at 7:39am
Hi,

I'm new to luma fusion so it maybe I'm doing something wrong. I'm making a music video with some quite agressive editing with short and quick transitions with quite a lot of blank spaces. The problem I seem to have is that occasionally when I preview my work the clips don't seem to match the beat where I placed them. Sometimes it's ok but mostly it seems to drift, which is more notable for the vocal parts with video clips of mouthed words which don't match. I realise that perhaps the visual audio wave file might not be an accurate representation of the music so I've been relying on sonic cues putting flashes on drum beats etc but as I say when I preview it's not where I put them. I can only think that there is an issue either with the preview panel? 

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet. 

References:
https://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?t=5773

Thank you.

















Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down