Producertech Homepage
Forum Home Forum Home > Music Production General > Sounds and Samples
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Some Samples Trigger Wrong or No Sound

 Post Reply Post Reply
Author
Message
LarryWalker View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy
Avatar

Joined: 07 Apr 2018
Location: New York, NY
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LarryWalker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Some Samples Trigger Wrong or No Sound
    Posted: 26 Apr 2018 at 7:30am
Hello everyone,

I'm having two issues... 
First, when I try to load certain samples to a kit it actually loads a different sound. For example, if I load "Snare Eeprom 2" to any pad, it will play in the browse mode, but when I exit browse mode and hit the pad it plays a side stick sample (not the sample previously loaded to the same pad). I've tried opening new blank projects and loading to different pads, but I run into the same problem.
Second, other samples, such as any in the AR series, that I try to load have a similar problem but simply don't load any sounds. I can hear them in browse and they appear to load to the pad, but when I trigger the sounds I hear nothing.

Any suggestions would be greatly appreciated.

I did not find the right solution from the internet.

References:-
https://bit.ly/2Fidb86

Thanks




Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down