Producertech Homepage
Forum Home Forum Home > Music Courses & Training > Reason Forum
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mackie MCU overlay

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
RobJones View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Oct 2009
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 2650
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RobJones Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mackie MCU overlay
    Posted: 23 Mar 2012 at 8:55am
Great news!

r
Back to Top
Cooter41 View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy
Avatar

Joined: 12 Mar 2012
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cooter41 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Mar 2012 at 1:46am
Great news, I received my Mackie MCU Reason overlay 2 hours ago. It is the one I need for the older MCU not the Pro, it fit perfect and most labels are correct. I used a label maker and added the functions for 5 butons that were changed, apparently as Reason upgraded their versions. Anyway, all is well and I am happy to have it say Reason and work as it it should. Thank you, Rob
Back to Top
RobJones View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Oct 2009
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 2650
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RobJones Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Mar 2012 at 9:06am
cool! hope it arrives soon!
Back to Top
Cooter41 View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy
Avatar

Joined: 12 Mar 2012
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cooter41 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Mar 2012 at 12:47pm
Thanks, I finally tlaked to somebody at Loud Tech. that found one and said fro $14.95 I could buy one. I bought one and it has been four days and it hasn't been sent yet! I guess they run a loose ship.... I hope I receive it.Smile
Back to Top
RobJones View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 14 Oct 2009
Location: Berlin
Status: Offline
Points: 2650
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RobJones Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Mar 2012 at 9:01am
Fraid I don't know! The site still says it's in production!

r
Back to Top
Cooter41 View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy
Avatar

Joined: 12 Mar 2012
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cooter41 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Mar 2012 at 2:13am
Does any one know where I can get an overlay for the Mackie MCU? The MCU and MCU Pro are the same as far as the control layout. I can't find one anywhere and I just got a Mackie MCU for Resaon 6.0   Thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down