Producertech Homepage
Forum Home Forum Home > Music Production General > General Producer and DJ Chat
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

compressor input/output settings

 Post Reply Post Reply
Author
Message
2fac3 View Drop Down
Tea Boy
Tea Boy


Joined: 07 Mar 2011
Location: United States
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 2fac3 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: compressor input/output settings
    Posted: 08 Aug 2011 at 12:12am
So i got the native instruments vintage compressor package and am confused about the input and output settings. I read somewhere that one should never be greater than the other, I just can't remember. any help? please?
Chris
Back to Top
robot planet View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 18 Feb 2010
Location: Australia
Status: Offline
Points: 243
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote robot planet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Aug 2011 at 7:08am
Check this out: http://blog.loopmasters.com/tutorials/studio-utilities/useful-table-compressor-settings/

There are more entries on the loop masters blogs about using compressors if you look...
www.soundcloud.com/robotplanet

http://www.robotplanet.info
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down